Milyen sampon, balzsam és hajpakolás vált be?
Figyelt kérdés
Hosszú barna hajam van, nincsen festve sem elég vastag szálú, szóval elég dús is de az a bajom vele hogy nagyon száraz. Amikor hozzáérek olyan szalmás az állaga. Heti egyszer mosom a hajam és hajmosás előtt argán és rozmaring olajat szoktam rá tenni de ez sem igazán segített. Ezt egy pár óráig szoktam rajta hagyni. A hajam nincsen eltöredezve sem, általában 4 hónaponta szoktam menni egészségügyi hajvágásra. Most a L’Oréal Paris lila színű termékcsaládját használom. A narancssárgát is próbáltam de az sem volt az igazi. Bármi tipp ami bevált a hajatokra és pénztárca barát is?júl. 16. 23:48
1/2 anonim válasza:
Én olaplex csomagot vettem ugyanerre a problémára. Egyben annyira nem vészes az ára mert nagyon sokáig jó. Én is ápolom a hajam mindenfélével, vigyázom rá, de egyszerűen gyorsan szárad. Kiiktattam a szilikonos termékeket, mert azok nehezíthetik az ápoló összetevők felszívódását egy eleve nehezen kezelhető hajon. Valamint sls sincs ezekben, ami pluszban száríthat. Elégedett vagyok vele, sokkal tovább marad selymes a hajam és egészségesebb kinézete is van. Ha nem szeretnél ennyit költeni, lehet, hogy kezdetben az is nagy segítség ha szilikonmentes termékeket választasz és kifogsz egy jó, könnyed olajat.
2/2 anonim válasza:
Én a Fanola Botugen termékcsaládot használom, mellette szól, hogy nagyon nagy kiszerelésben is kapható, és úgy már megéri, főleg a hajmaszkja, (az illata is isteni). Zsíros hajra nem ajánlom, de nekem a szőkített, “száraz kóró” hajamat is szépen helyre tette. Olyan fényes lett szárítás után, hogy csak pislogtam. A beszárítás is sokkal egyszerűbb, egy rugalmas táplált hajon.
Amit régen használtam és drogériás, (hasonló hatása volt, mint a fanolának) az a Herbal essence argan oil repair sampon és balzsam. Azt hiszem akkor kezdtem elégedetlenkedni vele, amikor megváltozott a kiszerelése, de amúgy jók az összetevői, és a hajam szöszösösödését teljesen megoldotta. A Fanola azért minőségibb, de a másik is száraz hajra való, és nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!