Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampon, balzsam és...

Milyen sampon, balzsam és hajpakolás vált be?

Figyelt kérdés
Hosszú barna hajam van, nincsen festve sem elég vastag szálú, szóval elég dús is de az a bajom vele hogy nagyon száraz. Amikor hozzáérek olyan szalmás az állaga. Heti egyszer mosom a hajam és hajmosás előtt argán és rozmaring olajat szoktam rá tenni de ez sem igazán segített. Ezt egy pár óráig szoktam rajta hagyni. A hajam nincsen eltöredezve sem, általában 4 hónaponta szoktam menni egészségügyi hajvágásra. Most a L’Oréal Paris lila színű termékcsaládját használom. A narancssárgát is próbáltam de az sem volt az igazi. Bármi tipp ami bevált a hajatokra és pénztárca barát is?

júl. 16. 23:48
 1/2 anonim ***** válasza:
75%
Én olaplex csomagot vettem ugyanerre a problémára. Egyben annyira nem vészes az ára mert nagyon sokáig jó. Én is ápolom a hajam mindenfélével, vigyázom rá, de egyszerűen gyorsan szárad. Kiiktattam a szilikonos termékeket, mert azok nehezíthetik az ápoló összetevők felszívódását egy eleve nehezen kezelhető hajon. Valamint sls sincs ezekben, ami pluszban száríthat. Elégedett vagyok vele, sokkal tovább marad selymes a hajam és egészségesebb kinézete is van. Ha nem szeretnél ennyit költeni, lehet, hogy kezdetben az is nagy segítség ha szilikonmentes termékeket választasz és kifogsz egy jó, könnyed olajat.
júl. 17. 06:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a Fanola Botugen termékcsaládot használom, mellette szól, hogy nagyon nagy kiszerelésben is kapható, és úgy már megéri, főleg a hajmaszkja, (az illata is isteni). Zsíros hajra nem ajánlom, de nekem a szőkített, “száraz kóró” hajamat is szépen helyre tette. Olyan fényes lett szárítás után, hogy csak pislogtam. A beszárítás is sokkal egyszerűbb, egy rugalmas táplált hajon.

Amit régen használtam és drogériás, (hasonló hatása volt, mint a fanolának) az a Herbal essence argan oil repair sampon és balzsam. Azt hiszem akkor kezdtem elégedetlenkedni vele, amikor megváltozott a kiszerelése, de amúgy jók az összetevői, és a hajam szöszösösödését teljesen megoldotta. A Fanola azért minőségibb, de a másik is száraz hajra való, és nekem bevált.

júl. 17. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!