Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festett vörös hajra milyen...

Festett vörös hajra milyen sampont, balzsamot, pakolást ajánlotok?

Figyelt kérdés
Arra gondolotam, hogy a fodrászkellékesben kellene megvennem, tudtok ott jó márkákat?

2022. febr. 7. 14:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem az Elseve mindig bejött a festett hajamra (gesztenyebarna).
2022. febr. 7. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
yunsey color mask piros (vagy ha rezes a hajad, narancs) színezője. 3000 ft, de 200ml, ami nem kevés. és brutál pigmentált szóval higítani kell sima balzsammal, nekem rengeteg ideig elég volt piros koromban, most rezes fejjel narancsosat fogok venni belőle :D csodaszer. én a vámház körúti (Bp) újhullámban vettem. még most is maradt csomó a pirosból amit sajnos nem tudok elhasználni.
2022. máj. 18. 02:13
 3/5 anonim ***** válasza:
ja és hozzáteszem előtte mosottfosra kopott a pirosam 1-2 mosással, de ez a színező kitolta hónapokkal a festést
2022. máj. 18. 02:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi a valaszt! :D azt meg megkerdezhetem, hogy mennyire higitod? Milyen gyakran hasznalod? Nekem rezes a hajam (leginkabb a 7.77-es szinhez passzol), szerencsere olyan durvan nem kopik ki, de azert latszik a kulombseg a frissen festes es a masfeledik honap kozt :D
2022. máj. 28. 14:36
 5/5 anonim ***** válasza:

bocsi hogy ilyen későn válaszolok, mindig elfelejtem itt nézegetni az értesítéseket...

igazából nincs konkrét arány amiben higítom ,ahogy esik, de ha csak színfelfrissítést akarsz és nem erősen újraszínezni akkor szerintem fele-fele arányban mehet a balzsam és maga a pakolás is :)

2022. aug. 21. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!