Botanics balzsamot lehet még valahol kapni? A vörös hajra valót keresem nagyon.
Figyelt kérdés
Pár éve egy kisboltban akadtam rá,pofátlanul olcsó volt, gondoltam kipróbálom.Ha jól emlékszem brilliáns vörös volt raírva. Nem részletezem,egyszerűen tènyleg brilliáns volt. Na azóta sem találok ilyet sehol. Se neten, se boltokban. Végleg eltűnt ez a termék a föld színéről?#Botanics
2015. máj. 12. 08:57
1/2 anonim válasza:
Szerintem már nem gyártják... de fodrászkellékesben szoktak lenni vörös hajra való mindenféle termékek. Azok közt is akad jó.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen ettől tartok. Pedig tényleg szuper jó volt. Szétnézek majd fodrászkellékesnél. Biztos ajánlanak valami hasonlót.
2015. máj. 12. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!