Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Epilátort szeretnék venni de...

Epilátort szeretnék venni de gondban vagyok melyik márkát válasszam?

Figyelt kérdés

Amiken gondolkozok: x-epil, Philips, braun, remington

Szerintetek melyik a jobb ?

15 ezer Ft-nal többet nem tudok sajnos rá szánni.

júl. 14. 11:25
 1/2 anonim válasza:

Amit írtál azok mind voltak. Most rowentát vettem. Hogy miért? Mert azt szállították másnapra. :D

Én is a 15k forintik kategóriát preferálom. Ugyanis a kicsit drágább dobozokban is ugyanaz az alapgép van, csak adnak hozzá kisebb fejet, meg még egyéb mász csecsebecsét. Vagyis nem éri meg, csak a műanyag vackokért kifizetni többet.

Ez a katerógia kb ugyanaz. Egyik sem tud többet mint a másik és egyik sem tartósabb sokkal mint a másik. Nálam általában 1,5-2 év egy epilátor. Már amikor hallom a hangján hogy kínlódik, zörög akkor rendelem a másikat. Ezekben gyakorlatilag már minden műanyag. Fogyóeszköz.

[link]

Az előző ez volt:

[link]

Ehhez van borozvafej ezért drágább. De ha találsz olcsóbb silk epil 3-az az ugyanez a gép csak kiegészítők nélkül.

júl. 14. 18:10
 2/2 A kérdező kommentje:
És jól működik a rowenta? Sokáig bírja egy töltésel ?
júl. 14. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!