Melyik gyantát válasszam?
Eddig ezeket a szőrtelenítési eljárásokat próbáltam:
1. Kozmetikusnál gyantáztattam (jó, de drága és helyhez, időhöz kötött)
2. Borotva ( még egyszer nem fogok borotválni mert annyira megerősöfött már egy alkalom után a szőr, hogy mocskosul fajt a gyanta, ráadásul fél nap alatt szúrni kezd)
3. Szőrtelenítő krém (ugyanolyan hatása volt mint a borotvának)
4. Epilátor (baromira fáj, de ha hetente csinálom akkor tűrhető)
5. Malena márkájú természetes epilláló szett (jó volt csak baromi sebes lett tőle a bőröm és napokig fájt, alig tudtam leülni stb. De narancsbőrre roppant hatásos)
6. Isana hideggyanta csík (eddig ez volt a legjobb, nem fájt annyira, leszedte a szőrt is, bár még bénán kezelem)
Eddig csak térdig a lábam és a hónaljam szőrtelenítettem, kivéve a Malena szettel, azzal a combom és az alkaromat is. A combomon nem igazán látszik, de az alkaromon erős a szőr, szeretném azt is leszedni, de eddig nem mertem hozzányúlni.
Ma veszek új gyantát (mert többnyire bevált amit próbáltam), kipróbálnék másik márkákat is. Persze nézegettem mik vannak, de az érdekel ki mit ajánl.
Esetleg kinek mi vált be érzékeny területre, sajnos nagyon vékony a bőröm, bár a lábamon már megszoktam a gyantát (kb 7 évig jártam kozmetikushoz gyantázni) kezemen tényleg nem igazán merem kipróbálni. Tippek? 🙂
En nem tudom, de barmivel probalkozom, sose lesz az az igazi sima a labam. ( borotvanal persze igen, de masnap mar szur,bök)
En epilatorozom a labszaram, honajam. Es neha-neha probalkozom a combomat is, de rettentesen faj.
Intim szörtelenitesre keresnek valami megoldast, mert nagyon zavaro, hogy borotvalas utan kipattog csunyan a bör, es utana 1 het mire begyogyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!