A hajam szinte tönkrement. Mit tegyek?
Rendszeres hajmosás, nem hagyni zsírosan.
Megtalálni a megfelelő sampont és balzsamot. Ez mindenkinek más.
Hajmaszk, hajpakolás használata.
Rendszeresen vágatni a végéből.
Ahogy a kettes írja. Dupla mosás, alaposan kiöblíteni a sampont, a balzsamot, pakolást pedig csak a végeire tenni. Törölközővel csak felitatni, ilyenkor nyáron pedig ha nem mész sehová, hagyd a levegőn megszáradni.
Én is növesztem a hajam, az elmúlt hónapokban kétszer lett szőkítve, mert visszatértem az eredeti színemhez. Kiszáradt rendesen. De még ha pár milit is, mindig vágok a legvégéből, laza kontyban hordom, nő rendesen. És semmi csodatitok nincs rá. Ennyi, amit írtam.
Én az ellenkezőt ajánlom. Hagyd elzsírosodni.
Minél többször mosod annál jobban pánikol a fejbőröd, mert lemosod a faggyút. Van egy természetes mennyiség. Írtad, hogy roncsolt a hajad... Természetes módon akarna a hajad regenerálódni, ha mindug mosod, csak nagyobb lesz a káosz.
Én egyszer hagytam 1 hónapig, büdös és undorító volt nekem is, de azóta elég 2 hetente hajat mossak, mert nem zsírosodik le 1 hét után se.
4: ez már 30 éve is elavult felfogás volt, hogy a mosástól zsírosodik a haj.
Sokan a munkájuk vagy sport miatt naponta mossák és semmi bajuk.
Nem baj... Kenjétek sok vacakkal. Költsetek sokat!
16 évesen elavult 30 éves felfogással maradok inkább. Látszik a különbség, hogy az én hajam milyen és az emberek többségének milyen.
6: Én meg 46 vagyok, úgyhogy kicsit többet tapasztaltam, mint te :)
De már gyerekkoromban is ezt mondták tanáraim is, hogy de jó, hogy nincs már ez, hogy tilos hajat mosni és zsíros hajjal kell járni, mert anno őket még ezzel piszkálták a felnőttek.
A hajam meg köszöni szépen jól van. Még mindig derékig érő, erős hajam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!