Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan színes hajfesték...

Van olyan színes hajfesték ami nem kopik ki?

Figyelt kérdés
Sötétbarna hajamba szerettem volna lila ombre festést, de a fodrászom azt mondta, 2-3 mosás után kijönne belőle, mert ezek a festékek inkább hajszínezöm. Ismerős is említette hogy neki is volt, és neki is nagyon hamar kikopott. Most kicsit el vagyok keseredve, mert nagyon beleéltem magam...kéken gondolkoztam még, de gondolom az ugyanaz a kategória, mint a lila, a vörös talán még opció lehet, de az annyira nem tetszik.
2024. júl. 10. 20:47
 1/1 anonim válasza:
100%
Én Loncolort használtam nagyon bevált. Bár sötét színre a lilát 3-4 festés után adná ki jobban. Ha mindenképpen egyből váltani akarod a színt, a fodrászom szőkiteni szokta és csak aztán festi.
2024. júl. 10. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!