Megérné ilyen állapotban hajat festenem?
Sziasztok!
16 éves vagyok eddig mindig festettem a hajamat volt tejfehér szőke utána fekete, piros, kék (Kék, piros stb csak az első két tincsem volt le is lett szívatva elég rossz állapotban van még mindig ezért)
Most egy jó ideig nem festettem a hajamat eléggé egeszséges is lett ami onnan látszik hogy már kezd hullámosodni a hajam (4.-es korom óta festem😅, világos barna hajam van eredetileg) most fekete volt több mint fél éve azóta vissza nyerte az állapotát viszont a festés mindig is megviselte
most melírozni szeretném pink színűre kisebb wolf cut-al
Esetleg van bárkinek ötlete mivel tudnám ápolni miket érdemes beszereznem?
vagy egyeltalán ezek után megérné e.
Előre is köszönöm🤗
Ápolni mindig érdemes, különösen, ha sokat van festve, vasalva stb. Használj argán olajat hajmosás előtt pakolásként. Ez nekem olyan 2 órát szokott lenni a hajmon. Utána samponozás, hajpakolás, balzsam. Hajmosások között hajvégápoló krém vagy spray és hajvégápoló olaj. Én minden nap használok sprayt és utána olajat is. Mióta így csinálom nem törnek le kis darabok a végéből.
Nekem így a genetikailag gyenge, száraz teljesen sz@r haj hajam olyan lett, hogy mindenki dicséri :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!