Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intimszőrzet fazonírozása?...

Intimszőrzet fazonírozása? Hogyan?

Figyelt kérdés

júl. 9. 11:00
 1/7 anonim válasza:
De okos a kedves hozzászóló ! De tényleg ! Kösz csoki sokat segítettél...
júl. 9. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
A faszidat kérdezd, hogy milyet szeretne...
júl. 9. 12:06
 3/7 anonim ***** válasza:
#3 A kerdezo pasi
júl. 9. 12:11
 4/7 A kérdező kommentje:

4es nő vagyok, de szerintem itt most tökmindegy hogy nő vagy ffi vagyok.mindenkinek van intmazőrzete

3as attól még hogy tudom milyen formát szeret a pasim, attól még nem tudom hogy hogy kell megcsinálni

júl. 9. 13:47
 5/7 anonim válasza:
48%
Kedves kérdező ! Szerintem nagyon helyes dolog hogy törekedsz az intim fazonod kialakítására. Én is kedvelem ha ott szép és rendezett minden. A csupasz nekem kislányos. Szerintem, amennyire én tudom, borotválni, és intim gyantáztatni tudod kozmetikussal, de én férfi vagyok. Sokat nem segített neked senki, vagy írtak privátban, azt nem tudom. 48f
júl. 9. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Én géppel szoktam a bikinivonalam, utána folytatom borotvával, közepén hagyok meg egy kis szőrt. Ha ez kész, van ilyen kifejezetten intim szőrzethez való fejecske, azzal végig megyek a szőrzeten és kész. Utólag kiszépítem a széleit borotvàval vagy ami leviszi.
júl. 9. 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Csináltasd a pasiddal! Játéknak is izgalmas, és ő jobban is hozzáfér!
júl. 10. 05:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!