Borotváljátok az intimszőrzeteteket?
Figyelt kérdés
Ha igen, mióta és miért?2020. nov. 10. 13:14
1/11 anonim válasza:
Változó. Néha jobban tetszik leborotválva, néha meghagyom.
2/11 anonim válasza:
nem, utálom hogy benőnek a szőrszálak, irritált, piros, viszket. én hajvágóval szoktam rövidre vágni. a bikinivonalat szemöldökcsipesszel szedem ki
3/11 anonim válasza:
igen, 12 évesen kezdtem, nekem csupaszon jobban tetszik és a páromnak is
4/11 anonim válasza:
Igen. Már 12-13 éves korom körül elkezdtem néhanapján, de mostmár 4-5 éve tartósan mindig (ami kb. 1-2 hetenkénti időszakot jelent) leszedem.
20/L
5/11 anonim válasza:
Mindig leborotválom, jobban esik ránézni, mint fűnyírás után a kertre :)
Havi egyszer-kétszer megvillogtatom IPL géppel amitől elég ritkásan nő és nem pattog ki.
A borotválást kb. 18 évesen kezdtem, az IPL-t 2 éve használom.
N
7/11 anonim válasza:
4-es vagyok: mondjátok, hogy nem csak rám írt egy perverz?
9/11 anonim válasza:
7-es és 8-as nem tudtátok, hogy a legtöbb perverz itt tölti a szabad idejét, hogy a megfelelő kérdés alatt lecsapjon az áldozataira? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!