Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha valaki borotválja nőként a...

Ha valaki borotválja nőként a nemiszervét, annak szokott viszketni?

Figyelt kérdés
Ti hogy szeretitek jobban, borotválva vagy szőrösen a nemi szerveteket? Amikor én leborotválom, mindig viszketni szokott nap közben is. Veletek is ez a helyzet? Illetve fiúk, ti milyen nemi szervet preferáltok? A simát vagy a borotválatlant?
júl. 6. 20:28
A kérdező szavazást indított:
Lány vagyok, borotválom.
Lány vagyok, nem szeretem borotválva.
Fiú vagyok, a borotváltat kedvelem.
Fiú vagyok, a borotválatlant kedvelem.
24 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Nekem igen, és ezért nagyon ritkán is szedem le.
júl. 6. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is viszket,ezért én sem nagyon szoktam borotválni.
júl. 6. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is szokott, kb a borotválás után másfél nappal viszket veszettül, else előtte, se utána nem
júl. 6. 21:10
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem éppen lány vagyok már, de igen, borotválom teljesen csupaszra naponta. Így nem viszket, de ha egy napot kihagyok, akkor eléggé viszket. Ezért borotválom inkább minden nap, és szeretem ha tükör sima.
júl. 6. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Ritkán borotválom le, szerencsére lassan növekszik ott, de másnapra képes lennék véresre vakarni! Fáj is hozzá és olyankor hetekig piros pöttyös...
júl. 6. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Nekem nagyon érzékeny ott a bőr, ezért a bikinivonalnal epillalom, kenegetem, a többi részén csak rövidre van vágva, így tökéletes.
júl. 7. 09:55
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
Borotválom és nem viszket. Használok borotválkozás utáni nyugtató krémet, hidratálok, néha óvatosan bőrradírozom a dombot és a combot.
júl. 7. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, a borotváltat kedvelem.
júl. 10. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!