A napi 60-80 hajszál elvesztése valóban teljesen természetes?
Kedves utolsó!
Igen, a hajam felét minimum elvesztettem. És oldalt a fejemen volt egy rész, ahol full kihullott a hajam... Ezen túl vagyok, a hajam visszakaptam, de azóta sem tiszta, mennyi lenne a napi normál 😆...
Kedves utolsó!
Nekem nagy valószínűséggel hormonális okok miatt hullott nagyon a hajam.
Egy év alatt majdnem sikerült 2x annyi hajamat visszakapni, és azóta is nagyon odafigyelek a hajam állapotára.
Ami segített;
Levágtam annyit a hajambol, amennyit muszáj volt, hogy csak az egészségesen maradt szálakra tudjak koncentrálni.
Hajhullás elleni, patikai tablettát kezdtem szedni, (nem revalidot), sajnos a nevére nem emlékszem (kúra szerűen még a Forcapilt nagyon tudom ajánlani), de sokat segített.
Nem hordtam onnantól fogva szoros copffot, csak lazán, vagy fontam a hajam.
Heti 1x hajmosás elött egy Ricinus olaj-biotin/rozmaring olajos keveréket teszek a hajamra, amit a fejbőrömbe masszírozok.
Ezen kívül használom még a Varga termékcsaládot, a sampont, balzsamot, és a haj cseppeket is.
Természetes, gyógynövényes szerek ezek, egyáltalán nem okoznak irritációt.
Rozmaring vizet mai napig alkalmazok a fejbőrömön, abszolút hasznosnak találom.
A hajkefémben ló/sertés sörte van, így nem tépi a hajamat fésülködés közben.
Hajszárításnál hővédőt használok.
Ezeket a tippeket tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!