Valaki használta már a Garnier color naturals creme E0 szőkítőt? Milyen? Nagyon sárgít?
Ezzel a szőkítővel szeretném a barna(nem festett) hajamat pár árnyalattal világosítani, illetve utána kékre festeni, mint egy úgynevezett "underdye", de félek, hogy esetleg sárgás lenne és akkor a kék helyett zöld lenne belőle. Hamvasító sampont vagy festéket(nem értek hozzá annyira, ne kövezzetek meg) nem tudok venni mert kis faluban élek és most nem lenne lehetőségem városba menni.
Akinek vannak tapasztalatai szívesen meghallgatnám :)
De, igen, sárga lesz.
Ha magad szőkíted, akkor más oxi kell a tövekre, más a végekre, dobozos festéknél ez eleve nem járható.
Plusz utána az ányalással mi lesz? Ahhoz külön festék, toner, színező kell.
Ezzel lettem először szőke a természetes középbarna hajambol.
Először rákentem ezt, majd lemosas+ szárítás után egy sima szőke festéket ami nem szokito.
Akkor nem tudtam még, hogy nem kéne házilag szokiteni + vékony szálú hajam van.
Az egészben a durva, hogy semmi baja nem lett a hajamnak.
Hogy ez a szerencse kérdése, vagy azért mert túl van lihegve a téma, már sosem derül ki.
Hogy érdemes kipróbálni?
Azt neked kell tudni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!