Soha életemben nem fésűlködtem. Pár napja elkezdtem és azt vettem észre, hogy többet alszok. Ez lehet a fésűlködés miatt van?
A fejbőrt, mint minden más porcikát is, érdemes minden nap, és akár naponta többször is átmaszírozni. A haj hullik, tehát mosdó fölött csináld!
Nekem az évek alatt megerősödött, és sűrűbb is lett a hajam.
3
Ha a mosdó felett csinálod, legalább a dugulás-elhárításnak is lesz munkája, és felpörög a gazdaság. A haj eltömíti a lefolyót.
Az ok-okozatiságnak van más formája is.
Lehet, hogy van egy olyan ok, amely mindkettőre közösen hat, és a látszat azt mutatja, hogy az egyik a másiktól függ.
Elgondolkodtató tehát, hogy mi váltotta ki benned azt, hogy fésülködni kezdtél.
Csak egy példa (de ezer más is lehet): Ha eddig állandóan kapkodtál, és sosem tudtál időt szánni arra, hogy fésülködj, az az életmód kiválthatja a rossz alvást. Ha nyugalmasabb környezeted lett, és már van időd fésülködni, akkor a nyugalom miatt jobban alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!