Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám a hajam egyenese...

Hogyan tudnám a hajam egyenesen beállítani? 6dikos koromig teljesen egyenes válig érő hajam volt. Majd elkezdett be hullámosodni de úgy össze vissza állt mintha nem fésülködtem volna. Azóta vasalom.

Figyelt kérdés
semmit nem nőtt mert mindig töredezik.Nem állj jól ha felgumizom.Sajnos nincs arra pénzünk hogy még a hajamra különböző ápoló szereket vegyünk.Valami egyszerű tecnikája nincs az egéséges hajnak?.. megszeretném növesztni és hátha kevesebb bajom lenne vele.Hogyan tehetném egyenessé?(ellnézést a helyesírási hibákért )
2010. jan. 29. 19:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos majdnem énis ebben a cipőben járok..

Csak én a festéssel tettem tönkre..

Szerintem kefével szárítsd ki egyenesre..

lehet, hogy így gyakrabban kell hajatmosnod, de szerintem ez lenne a legkissebb probléma..

Gondolom a hajad vége száraz, mert töredezik..

Egy 400-500ft kis hajvégápoló belefér nem?

Nagyon sokat javítana a hajadon..

És még az is elképzelhető, hogy csak ritkábban vasald, max . hetente 1x (:

Nagyon sokat javít a hajadon.. sajnos én nem bírom ki, hogy ne vasaljam, de hátha neked sikerül ;)

2010. jan. 30. 10:03
 2/3 A kérdező kommentje:

nagyon szépeken köszönöm igen persze annyi belefér.. de 3-4 ezer már nem ..

hé megpróbáltam nem vasalni :D nem sok ideig ment.. akkor mindig felfogtam dehát fodrász iskolába járok.. és amúgy is megszolnak a stílusom miatt..és akkor még a hajamért is kaptam..

2010. jan. 30. 10:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok :)

énis fodrásznak tanulok, na legalább te is tanulsz a hibáidból.. (:

Így tudod vagy tudni fogod hol rontottad el véglegesen a dolgokat. ( már ha véglegesen ) (:

Melyik suliba jársz? :P

2010. jan. 30. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!