Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Mit gondoltok egy...

Lányok! Mit gondoltok egy "középhosszú" és ápolt hajról fiún? Tetszik vagy inkább legyen rövid vagy hosszabb?

Figyelt kérdés

Pl.: [link]

[link]

[link]

[link]

Ok... Lányok hajához képest rövid, de azért nem buzzcut vagy hasonló, ami fiúknál számít rövidnek.

Mit gondoltok az ilyenről? Férfias még vagy már túl hosszú? Bejön?

2024. jún. 22. 07:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#10.

Mit értesz rövid alatt?

2024. jún. 22. 12:51
 12/17 anonim ***** válasza:
54%
#11 Nem a buzz cutot értik alatta, mielőtt még reménykedsz.
2024. jún. 22. 13:47
 13/17 A kérdező kommentje:

#12.

Nem reménykedem. Inkább abban reménykedem, hogy a sima rövid a nyerő, ha már nem a félhosszú, mert nyáron néha olyan van nekem is. Picit rövidebb, de tök jól formázható stb. Nem olyan semmilyen, mint a másik.

2024. jún. 22. 14:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én, mint 10-es akinek a kérdésed szólt:

Dylan Obrien 2011ben például ő nagyon jól néz ki vagy Corey Mylcheest a Bridgertonból vagy Charles Leclerc. Nekem ilyesmik tetszenek, de hosszabb hajjal is vannak vonzó férfiak példaul Can Yaman

2024. jún. 22. 14:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Most nézem a fotókat amiket csatoltál, de ezek szerintem jók, ha jól is állnak. Kifejezetten szexi stílus szerintem.
2024. jún. 22. 14:58
 16/17 anonim ***** válasza:
ízlés kérdése, lányként nekem kifejezetten bejön. ha egy srácnak ilyesmi hosszúságú a haja, akkor már eleve plusz pontot kap nálam, és eddig akárhány barátnőmmel beszéltem, ugyanezt tanúsították. de tényleg személyfüggő
2024. jún. 22. 19:23
 17/17 jpeter1 ***** válasza:
0%
Nekem térd alá ér. A páromnak ez tetszik. Szép,dús,egészséges.
2024. jún. 23. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!