Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Mit gondoltok egy...

Lányok! Mit gondoltok egy "középhosszú" és ápolt hajról fiún? Tetszik vagy inkább legyen rövid vagy hosszabb?

Figyelt kérdés

Pl.: [link]

[link]

[link]

[link]

Ok... Lányok hajához képest rövid, de azért nem buzzcut vagy hasonló, ami fiúknál számít rövidnek.

Mit gondoltok az ilyenről? Férfias még vagy már túl hosszú? Bejön?

2024. jún. 22. 07:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%

3 okból értelmetlen a kérdés:

- Az ide érkező 10-20 válaszból semmit nem lehet megállapítani, ezekre (ilyen témában) nem lehet építkezni.

- Ha te, mint ember megtetszel egy lánynak, mindegy lesz, hogy milyen a hajad.

- Olyan hajad legyen, ami neked tetszik, mert ha magadnak nem tetszel, akkor máris hátrányból indulsz.

2024. jún. 22. 07:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a rövidebb jobban tetszik.
2024. jún. 22. 09:59
 3/17 A kérdező kommentje:

#2.

Milyen stílusú?

Pl.:

[link]

[link]

Vagy még rövidebb?

2024. jún. 22. 10:16
 4/17 anonim ***** válasza:

Ezek az utolsók rosszak, a képeken az elsők is, de sajnos van akinek a rövid nem áll jól (párom pl)

Úgyhogy ez teljes mértékben azon múlik, hogy mi áll jól az adott embernek

2024. jún. 22. 10:23
 5/17 anonim ***** válasza:
#3 a 2. vagyok, az ezeknél sokkal rövidebbet szeretem igazán.
2024. jún. 22. 10:37
 6/17 A kérdező kommentje:

#4.

Rövid alatt mit értesz? Buzzcut vagy sima belőtt rövid vagy mi?

2024. jún. 22. 10:37
 7/17 A kérdező kommentje:

#3.

Akkor ilyet:

[link]

2024. jún. 22. 10:52
 8/17 A kérdező kommentje:

#3.

Vagy azért mégsem buzz cut, de rövidebb: [link]

2024. jún. 22. 11:00
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem alapvetően tetszenek, amiket a kérdésben linkeltél. Persze csak ha jól áll az illetőnek, általánosságban nehéz véleményt mondani, nem mindenkin így nézne ki.
2024. jún. 22. 12:37
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nagyon emberfüggő. Nekem általában a rövid hajúak tetszenek, de csak mert szerintem belőlük van a legtöbb, így nagyobb az esélye annak, hogy rövid tetszik meg. Ismerek olyat, akinek nagyobb a füle és hosszú haja van emiatt és jól néz ki, de röviddel nem. Vannak oldalak, ahol a fejformádhoz megmutatja milyen haj illik neked, szerintem ezekre nézz rá, hátha többet segít, mint az itteni válaszok. Egyetértek, hogy neked tetszen először ne másnak, mert ha mindig kétségbeesetten másoknak akarsz megfelelni és ezt helyezed előtérbe akkor az érződik és nem leszel vonzó. Próbálgasd, nektek pasiknak gyorsabban nő. Próbálj ki esetleg többet, hisz úgyis rövididő és visszanő. De nekem nőként az appok beváltak, amik fejformához megmutatják mi illik.
2024. jún. 22. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!