A 15 éves fiamnak nyáron érdemes elkezdeni e a lézeres szőrtelenítés a philips lumeával vagy várjunk őszig?
Testépítő vagyok, és rendszeresen gyantáztatom magam versenyidőszak előtt és alatt.
Mi ebben a meglepő?
12
Hónaljt hast mellkast intimet valóban sokan
Én is
De karról meg lábról nem nagyo szokás
Hadd szőrtelenítsen ha az tetszik neki. Nem árt vele senkinek. A gimis osztályomban is volt egy srác aki lecsupaszította mindig magát, sokan bántották miatta, mégis csinálta mert magának akart megfelelni és nem másnak. Végül összejött egy másik sráccal a C osztályból akit meg azért piszkáltak mert szedte a szemöldökét és sminkelt. Megtalálták a boldogságukat, a zaklatók többsége meg ballaghatott el szingliként.
Szerintem nagyon bátor a srác, főleg most hogy nagyon nyomatja az LMBTQ ellenes propagandát a kormány és a kamaszok se az empátiájukról a leghíresebbek.
Nekem szimplán csak a stílusom volt más (rocker a technosok között) és amiatt is kicsináltak, bennem biztos nem lenne annyi bátorság mint benne hogy coming outoljak, ezért is vagyok hálás a sorsnak hogy legalább ebben átlagos lettem, egyel kevesebb támadófelület.
Szóval ja, én azért a többi srác miatt aggódnék szülőként, büszke lennék a gyerekemre hogy felvállalja magát, de rettegnék is hogy a sz@rt is kiverik belőle a suliban.
De ez mindenképpen az ő döntése, csak figyelmeztetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!