A 15 éves fiamnak nyáron érdemes elkezdeni e a lézeres szőrtelenítés a philips lumeával vagy várjunk őszig?
Használjon testszőrnyírót
De max a mellkast hast intimet hónaljat érdemes
Javaslom őszig esetleg járjon el pszichológushoz.
Ha ez ennyire zavarja, az mélyebb problémákra is utalhat...
Várjatok. Nem ajánlott pont nyáron kezdeni. Utána is érzékenyebb a bőr, nem lehet napozni.
Szerintem addig gyantáztassa le hónaljat. Ahol érzékenyebb, pl. intim rész, ott meg testszőrnyíróval szedje le.
Te jó ég, mi ez a szőrmánia a válaszolók között? Miért kéne egy fiú lábának kötelezően szőrösnek lenni? Miért lenne gáz ha szőrtelenít?
Kérdező:
Nyáron is elkezdheti a villantásokat, de ilyenkor nem ideális villogtatni ha már le van barnulva a bőre. Ha világos bőrű, akkor viszont nyugodtan csinálhatja.
Viszont végleges eredményre ne számítsatok ha még csak 15 éves. Ugyanis az elkövetkező pár évben fog még bőven erősödni a szőrzete, bőven fognak új szőrök kinőni, emiatt villantani sem tudja még mindet.
Én is csináltam magamon egy időben, gyakorlatilag tartósan szőrmenetes is lettem, viszont jópár év alatt visszanőtt majdnem mind. Talán kicsit ritkább, mint eredetileg. Szóval fiúknál ez sajnos nem tart örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!