Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akinek van fogszabályozója,...

Akinek van fogszabályozója, ti jártok kozmetikushoz?

Figyelt kérdés

Én múltkor voltam arcgyantán, akkor még nem volt fogszabályozóm de úgy nyomta a fogaimat a kozmetikus hogy mióta feltették a fogszabit nem mertem menni. Most máshoz készülök arctisztításra de félek h letöri a bracketet ahogy nyomja majd az arcbőrömet illetve h fájni fog a fogam, vagy sérül a fogszabályzó az arcbőr kezelése során ha a szám körül dolgozik.

Vélemények?

Köszönöm

jún. 16. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem egyszer karaten szajbarugtak es a szam beleragadt a fogszabimba, szvl inkabb az tortenne, mint hogy a fogszabi megy tonkre. Bar nekem 10 eve volt az a fem, femszarokkal a fogon. Nemtom neked most milyen van az a 2 millas atlatszo? Mert az akk mas.
jún. 16. 14:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Sima kerámia, nem átlátszó. Rögzített, de nem fém.
jún. 16. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Letörni szerintem se tudja. Ha félsz, hogy vmi sérülést okoz, írj rá, kérd ki a véleményét, ajánlja-e egyáltalán a kezelést (ha már beszéltetek erről, akkor nem szóltam), ha meg már ott vagy és kezelés közben érzed, hogy fáj a fogszabi, akkor szólj neki és ki fogja kerülni -legalábbis gondolom, kozmetikus tanuló vagyok nekünk azt tanították, hogy figyeljünk oda a vendégre/modellre, hogy kényelmesen üljön, ne fázzon stb.
jún. 17. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!