Fiúk! Titeket mennyire zavarnak a csálé fogak egy nőn?
Úgy értem, ha ápoltak a fogai, csak nem volt szabályozva, és nem állnak tökéletesen, az mennyire van hatással arra, hogy vonzónak találjátok az adott nőt?
18/N
Attól függ,nekem sincs szabályozva,de minimális elállás látszik,ami nem ront az összképen.
Ha nagyon össze-vissza áll az már zavarna.
Csálé fogú nőként tudok válaszolni, hátha így is hasznos.
Nekem előre álló fogaim vannak, kb. ilyesmi: [link]
A fogadtatás vegyes, nyilván rengeteg beszólást és alázást kaptam már miatta, főleg ovitól érettségiig, azóta gondolom inkább megtartják maguknak a negatív véleményt akiknek nem tetszik. Viszont volt/van akinek meg így is bejövök, úgyhogy összességében nincs gondom ezzel, legalább megúszom azokat akik nagyon felszínesek. Nem mindenkit zavar. :)
27N
#1 vagyok
Megváltoztatom a véleményem. Az előző kommentek alapján úgy látom rosszul értelmeztem a csálé szót.
Ha nem undorító módon össze-vissza áll, akkor szerintem nem kell belőle ügyet csinálnim
Hogy mennyira zavarna?
Imádnám. Szerintem irtó cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!