Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen gyakran tisztitjatok a...

Milyen gyakran tisztitjatok a fuleteke es mivel?

Figyelt kérdés

Tudom a kerdes butanak tunhet, de most olvastam, hogy a fultisztito a fulzsirt csak meg beljebb taszitja.

En heti 2-3 alkalommal pucoltam eddig fultisztitoval, nyilvan, de az kevesnek tunt.Van itt valaki akinek sok a fulzsirja? Igazabol a kerdes nem pont idevag, nem tudtam hova irni.

Azt olvastam, hogy par csepp olivaolajjal erdemes e celbol atobliteni a fulet, de az olyan hulyesegnek tunik.

Ugy irtak, hogy 2-3 cseppet csepegtess bele (nem is ertem hogy egyebkent ) majd utana hagyjuk kifolyni. viszont, ha mukodik...egy probat meger.

Valakinek valami mas tipp, tanacs?

2010. okt. 30. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb elmenni fülmosásra:) Mondjuk Én még nem mertem, de apukám már volt párszor és nagyon jó, azt mondta:) Amúgy Én is fültisztítóval csinálom egy héten mondjuk 2x, olyan jól megtudom vakarni vele:D

24/L

2010. okt. 30. 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én naponta fültisztítóval :O 15/L
2010. okt. 30. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Van már fültisztító spray is, azt próbáld ki inkább.
2010. okt. 30. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk lányomnak már kétszer ki kellett orvosnak szedni a fülzsírt, mert beljebb ment fülpiszkálás miatt, és kevésbé hallott arra a fülére.

A fül-orr-gégész mondta, hogy nem szabad fülpiszkálóval belül tisztogatni, csak a külső hallójáratokat, legbelül nem szabad, mert beljebbnyomhatjuk. Ő azt mondta, hogy a természet által az mindig úgyis a külső hallójáratokba kerül magától is. És azt tanácsolta, hogy vizes törülközővel naponta akár az ujjunk begyével tisztítsuk belül, az bőven elég, kisebb dologgal nem szabad oda nyúlkálni.

2010. okt. 30. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
1-2 naponta fültisztító pálcikával. Eddig nem volt tőle semmi bajom, sosem kellett kimosni. Próbáltam egyszer a fültisztító sprayt, de semmit nem hozott ki.
2010. okt. 30. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem változó. Van hogy kétnaponta tisztítom, attól függ mennyire zsírosodik be. De én is csak a szélét tisztítom, és zuhanyzás közben az ujjammal kimosom. A fültisztító sprayről azt hallottam, hogy nem túl egészséges, mert teljesen kipucolja, és a fül számára hasznos anyagokat is eltünteti. A fülzsír egy természetes dolog, kell hogy legyen a fülünkben. Csak a széléről, a léthatót szabad kitisztítani.
2010. okt. 30. 14:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok valaszt! :-)
2010. okt. 30. 16:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem foglalkozok vele sokat fürdésnél a szappanos mutató ujjam megforgatom benne azt kész. Zuhannyal beöblítek neki. és másnap sincs benne semmi. Ha van 1laza zsebkendős mozdulattal megforgatom benne az ujjam.

18/F

2010. okt. 30. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!