Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek hogy beszéljem rá...

Szerintetek hogy beszéljem rá a páromat hogy megengedje hogy megkezeljem?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy sráccal akinek sajnos eleggé pattis miteszetes a bőre, mivel én kozmetikus vagyok engem ez eleggé zavar, illetve segíteni is tudnék rajta. De már többször is felvetettem neki hogy megkezelném, de ő ez ellen hevesen tiltakozik. Szerinte ez gáz meg hogy fájdalmas stb... Anyuja is mondogatta neki hogy engedje meg, de őt nem érdekli. Túl azon hogy csúnya sokszor el is kaparja magának és van ami heges is utána. Ha valakinek volt ilyen szituja írjon :)

2024. jún. 10. 22:41
 1/2 anonim ***** válasza:
93%

Hát eléggé fura, hogy tudtál vele összejonni egyáltalán...

Sehogy. Nyilván erőszakkal nem tudod odakotozni.

2024. jún. 11. 00:14
 2/2 anonim ***** válasza:
90%

Ha azért jössz össze valakivel, hogy megváltoztasd, sokáig leszel egyedül.

Van, aki befogadó, hajlandó a változásra, van, aki/ami motiválja. Párod nem ide tartozik. Fejre is állhatsz. A békénhagyás egy nagyon magas értelmi és érzelmi szint. Próbáld meg elérni.

2024. jún. 11. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!