Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért szárad ki nagyon az...

Miért szárad ki nagyon az arcbőröm? Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Nem csak az arcom, hanem kézfejem, és a lábam is. Nagyon világos a bőröm, és érzékeny. Hiába kenem akármivel, akkor is kiszárad. Az arcradír se használ. :(
2009. jan. 6. 02:43
 1/3 anonim ***** válasza:
a hidegtöl szárad most ki. figyelj rá hogy ne kemény kéztörlö papírba töröld a kezedet, és reggel és este is használj a testrésznek megfeleöl krémet. vagy ios az arcra arc a kézre kézkrémet.
2009. jan. 6. 08:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én az arcom miatt elmentem kozmetikushoz, ahol kaptam megfelelő krémet, valamint radírozom hetente. Ilyenkor megfigyeltem, hogy nem árt néha zsírosabb ételeket fogyasztani, az is segít. Több sajt, tejföl... Én Szolizok is, és most mégsem olyan száraz a bőröm, pedig szinte pikkelyes volt. Kenem a testem kammillás Baba testápolóval, a kezem Nívea kézkrémmel, az arcomra Gigi krém, amit a kozmetikus adott és nem száradok. Na persz a sok folyadékot sem szabad feledni!!!
2009. jan. 6. 10:55
 3/3 anonim ***** válasza:
A legjobb a Dove. Talán soknak tűnik az ára, de kevesebb is kell belőle, ergó ugyanott vagy. Selymes lesz tőle a bőröd, és teljesen hidratált, pihe-puha:)
2009. jan. 6. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!