Zöld haj barnából?
Szeretném a vállam tetejéig érő, a tövénél eredeti barna talán a szememtől lentebb pedig szőkített, barnára festett hajamat sötét zöldre festeni.
Fodrász kellékesnél szeretnék hozzá festéket venni.
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e egyáltalán szőkítés nélkül elérni a színt.
Közép barnának mondanám a hajam tövét, a szememtől lentebb pedig világosabbnak, aranylóan csillogónak mégis szőkésen fakónak. Ilyen jó mély sötétzöldet szeretnék elérni.
Hát ha a barnát meg a zöldet összekevered, az csúnya mocsár szín lesz. A vöröses árnyalatokat kiüti a zöld a hajadból, de szép zöld színe nem lesz.
Kb ilyen lesz, és arra készülj, hogy ugyanúgy meg fogja a párnád, a ruháid nyakát, a kádat, és hideg vízben mosol hajat.
Szerintem megérné egy szőke melír vagy balayage alá, azzal ob ez lenne:
És ha kifakul, knb ilyen lesz:
Köszönöm a segítséget!
Ez az a szín amit szeretnék elérni:
Értem akkor az egészet mindenképp lekéne szőkíteni. De hogyan? Elég szőkíteni és a csibe sárga színre rákenni a zöldet vagy egy szép szőkés alapnak kellene lennie?
Hát én azt javaolnám, hogy a szőkítő por és a peroxid mellé keverj 2 ek balzsamot is, ez védi is a hajat és hígítja is.
Ha nagyon sárga, akkor igen, kicsit melegebb zöld lesz
És hány %-os oxyt javasolsz a középbarna hajhoz? Én 6osra gondoltam.
Akkor ne hamvasítsam?
A hatos szerintem elég.
De egy kicsit nem árt hamvasítani, ha hidegebb zöld a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!