Miért esik ki egy csomó tincs a póthajamból?
Figyelt kérdés
Keratinos hőillesztéssel van felrakva a póthajam. Egy hónap alatt 16 tincs esett ki :( Némelyik magától, fésülködés közben, némelyiket meg én húzom ki, mert érzem, hogy már le van csúszva. Két újjal, könnyedén ki lehet őket húzni. Miért?? Valaki ért hozzá, esetleg póthajjal foglalkozik? Légyszi segítsetek!jún. 1. 17:18
1/4 anonim válasza:
Hát valószínűleg kontár munkát végzett aki felrakta. Le kell szedetni és normális helyen csináltatni.
2/4 A kérdező kommentje:
De hogyan lehet így elbénázni? Nem nyomta oda erősen a keratint az illesztésnél?
jún. 1. 22:34
3/4 anonim válasza:
Szerintem nem jó anyagot használt. Viszont fontos az is, hogy te úgy ápoltad ahogy kell?
4/4 A kérdező kommentje:
Úgy ápoltam, ahogyan korábban is. Ugyanaz a sampon, balzsam, pakolás. Máskor is estek már ki tincseim, de nem ennyi! Megkérdeztem a fodrászom, alig hitte el. Elvileg nem tudja, mitől eshetett ki ennyi.
jún. 3. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!