Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akik sötétbarnából lettetek...

Akik sötétbarnából lettetek szőkék, nektek is vacak színű volt a hajatok az első szőkítés után?

Figyelt kérdés
Régebben voltam szőke, de akkor első alkalommal lett a sötétbarnából egész szép szőke viszont iszonyúan tönkretette a hajam. Visszatértem a barnához, viszont az már festett sötétbarna volt, egészséges, szép volt a hajam, de nem szerettem, mindenki mondta is, hogy jobb volt a világosabb. Elmentem egy fodrászhoz konzultálni, aki megbízhatónak tűnt, mivel elmondta, hogy első alkalommal nem leszek szőke, de fokozatosan lehet belőle úgy, hogy a hajam se sérüljön, mondta azt is, hogy először csak meleg színt fogunk tudni elérni, nem hamvasat. Viszont azért kicsit jobbra számítottam, narancssárgás, karamell barnával árnyalta le egyébként, mert mondta, hogy most még ebből hamvas árnyalatot nem lehet. És ami főleg elkeserít, hogy sajnos így is sérült a hajam, ott még annyira nem éreztem, inkább itthon vettem észre, hogy száraz, törik, pedig nem sokáig volt rajta a szőkítő, nagyon figyelt rá közben is, az átmenet is nagyon szép. Azt mondta, hogy ha türelmes vagyok lehet szép szőke belőle, úgy, hogy egészséges maradjon a hajam, anno egy alkalommal többször volt szőkítve azért mertem fokozatosan belekezdeni, de most nagyon meg vagyok ijedve, 6 hét múlva megyek vissza és állapotából kifolyólag nem érzem, hogy ezen lehet majd akkor újra szőkíteni, a jelenlegi színt meg nem szeretném hosszútávon, nekem ez a narancssárgás beütés olyan mintha lehányták volna a fejem. De nem szeretném teljesen tönkretenni a hajam, ha a fodrasz azt mondja, hogy felejtsem el akkor maradtam volna inkább sötétbarna mert ha nem marad hajam az még rosszabb.. Aki sötétből lett szőke, nektek milyen volt a színe az első szőkítés után? Mennyit serult a haj? Milyen időközönként mentetek szőkíteni és mikorra értétek el a kívánt eredményt?
jún. 1. 08:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ha több leszivatás meg a hajba beleépült pigment van, akkor igen, sajnos nehéz.

Színtannal tudsz kompenzálni. A sárga komplimentere a mélylila, a vörösé a kék. Egy enyhe toner segíthet tompítani?

jún. 1. 08:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Azt mondta a fodrász, hogy megnézzük 6 hét múlva, hogy milyen állapotban van és ha nem lehet még újra leszívatni, akkor leárnyalja újra valamivel, és még várunk vele, de nem tudom pontosan mit mondott, nem értek hozzá abszolút sajnos.

Hordható, nem olyan vészes, ha a végén kapok egy szép szőkét, akkor teljesen belefér ez most, de ha esélytelen akkor inkább visszafestetem barnára. Most még a sérülés mértéke sem vészes, de ugye több szőkítés után ez még biztos rosszabb lesz, van olyan hosszú hajam, hogy lehet belőle majd vágni is, de ha minden szőkítés után vágni kell belőle akkor a végére nem marad hajam, akkor se éri meg….

jún. 1. 09:11
 3/4 anonim válasza:
Mivel ápolod otthon? Ha megfelelő termékeket használsz akkor a következő szőkítésig rendbe kéne jönnie
jún. 1. 14:07
 4/4 A kérdező kommentje:

A fodrász is ezt mondta, de ez nem úgy van, hogy a sérült haj sose jön helyre már? Mondjuk anno, amikor az egyalkalmas szőkítés miatt letört kb az egészet le kellett volna vágni így maradt az ápolás és idővel határozottan jobb lett, pedig nem vágattam le.

Hővédőt és olajat használok, meg most vettem a fodrásznál újfajta sampont meg balzsamot amit ajánlott. Azt mondta ennyi elég lesz rá.

jún. 1. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!