Akik sötétbarnából lettetek szőkék, nektek is vacak színű volt a hajatok az első szőkítés után?
Hát ha több leszivatás meg a hajba beleépült pigment van, akkor igen, sajnos nehéz.
Színtannal tudsz kompenzálni. A sárga komplimentere a mélylila, a vörösé a kék. Egy enyhe toner segíthet tompítani?
Azt mondta a fodrász, hogy megnézzük 6 hét múlva, hogy milyen állapotban van és ha nem lehet még újra leszívatni, akkor leárnyalja újra valamivel, és még várunk vele, de nem tudom pontosan mit mondott, nem értek hozzá abszolút sajnos.
Hordható, nem olyan vészes, ha a végén kapok egy szép szőkét, akkor teljesen belefér ez most, de ha esélytelen akkor inkább visszafestetem barnára. Most még a sérülés mértéke sem vészes, de ugye több szőkítés után ez még biztos rosszabb lesz, van olyan hosszú hajam, hogy lehet belőle majd vágni is, de ha minden szőkítés után vágni kell belőle akkor a végére nem marad hajam, akkor se éri meg….
A fodrász is ezt mondta, de ez nem úgy van, hogy a sérült haj sose jön helyre már? Mondjuk anno, amikor az egyalkalmas szőkítés miatt letört kb az egészet le kellett volna vágni így maradt az ápolás és idővel határozottan jobb lett, pedig nem vágattam le.
Hővédőt és olajat használok, meg most vettem a fodrásznál újfajta sampont meg balzsamot amit ajánlott. Azt mondta ennyi elég lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!