Szőkített haj, öt-hat centi sötét lenövéssel. Hat hónapja nincs vegyileg kezelve, festve. Ha rámegyek sötétbarna hennával, befogja?
Én úgy tudom, hogy hennával festett hajat nem szabad festékkel kezelni egyáltalán, úgyhogy gondold át, hogy biztosan hennával akarod-e ezt csinálni vagy inkább egy sima hajfestékkel.
Egyébként a szőkített hajat jól be fogni a barna. Én a tűzpiros hajamat növesztettem fél évig majd festettem be dobozos hajfestékkel, és tökéletesen befogta az egészet, úgyhogy a szőkén is működhet.
Köszi a válaszokat! Levágatni a szőkített részt még nem akarom, az úgy nekem nagyon rövid lenne, óriási szemüveget hordok, szóval nem állna jól. :)
A próbatincsen én is gondolkodtam, de nem tudom megvalósítani, fakezű vagyok. :)
Lehet inkább türelmes leszek és lenövesztem, közben folyamatosan vágatom a szőke részt. Jelenleg is rövid a hajam, kb. a fülem aljáig érő bob fazon. Kérdés mikorra tűnik el a festett rész. Most pont olyan szinten van, hogy nagyon lomposnak érzem magam. :(
Kb 1 cm-t nő havonta, ha egészséges akkor többet is.
Nem kell ehhez tehetség. Egy alsó tincset egy barátnőd is befesthet. Ugyanúgy kell mont a sima festéket amennyiben ilyen rövid a hajad. Ha hosszú lenne ajánlanék egy másik módszert. Én meg tudom úgy csinálni hogy semmi se lesz koszos a fürdőben. Egyes videokban mindent összesároznak, nem értem hogy csinálják. Pedig normálisan is fel lehet vinni, szépen.
Azt nem tudom hogy tudod-e, hogy felkelés után be kell tekerni fóliával, azzal az atlatszoval amibe a kaját is csomagold (ha tincset, akkor körbegumizod). Mert benntartja a nedvességet és hőt. Ha egész hajat festesz majd a foliára lehet tenni egy sapkát, de nem muszály. De a sapkát ha elkezded fújni meleg hajszaritoval akkor lerovidíted a hatóidőt. Pl 2 óra helyett csak 1 óra kell. Csak egy tipp volt.
Arra készülj fel higy lehet hogy a szőkített részén más lesz az árnyalat, de legalább nem lesz ennyire feltűnő mint most.
Por állagút vegyél. A folyékonyban szokott lenni vegyszer. Neha a porban is. Altalanossagban beszélek nem a Khadirol. Az úgy tudom hogy veszermentes, és Magyarországon is árulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!