Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem egyenlő hosszúságú a...

Nem egyenlő hosszúságú a hajam miért?

Figyelt kérdés

Régebben tépetve volt a hajam,azóta levágattam a legrövidebb tincsig vállig érőre szép egyenlő hosszúságú volt.

Na most megnőtt a hajam és ott tartok, hogy megint nem egy hosszúságú derekamig ér kb. de csak a középső része (ha így értitek)

Tehát ugyanott vagyok,hiába vágtattam belőle olyan sokat.

Hajam nincs festve nem is volt soha,havonta 1-2 alkalommal max 3 alkalommal vasalom,hajszárítózni nem szoktam

Mi lehet az oka feltörik az a rész ?

Mit használjak rá?

Soha nem tudom egyenlőre megnöveszteni?

Régen egyenes szép hajam volt,és nem tudom mi az oka,hogy most miért nem nől egyenesen.

Hajrutinotok,pakolások stb ami bevált nektek megköszönném, ha megosztanátok velem

máj. 30. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Jujuj, összedől a világ, 444!!
máj. 30. 13:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Már összedőlt!!!🤷🏽‍♀️
máj. 30. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha azóta nem vágattad hogy a válladtól a derekadig megnőtt, akkor az a baj
máj. 31. 00:07
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon egyenletlenül nő a hajam, ezért kell havonta igazítani. nekem bob hajam van, és nem opció az hogy hagyom nőni vállig aztán megint levágatom, mert ha mást nem akkor az egyenetlenül lenőtt részeket muszáj kiigazítani :D
máj. 31. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
nem mindenkinek nő egyenletesen a haja, ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni, én évekig harcoltam azzal hogy a baba hajak nőjenek le és ne maradjanak 7-8 centisek, mindegy mit csináltam nem jött össze.. szar gének ez van :(
jún. 2. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!