Lányok, természetes vagy kóros, ha nőként az államon vannak pihék?
ha közel megyek a tükörhöz egy erős elemlámpával, és rávilágítok, akkor látszik, hogy vannak ott apró pihék.
el akarok menni kozmtikushoz, de nem tudom, h. ez kóros már vagy másnak is vannak ott pihéi?
1-es
nem tudom, h. a pihe-e a jó szó, tulajdonképpen apró szőrök (angolul ezt mondják peachnek), ha rávilágítok kislámpával, látszik, hogy az államon vannak.
most ezeket leszedessem?
A peach fuzz ott van mindenki arcán, ez nem valami testi hiba. Kozmetikust láttam konkrét szakállas néniket gyantázni, de pihéket nem - ettől még lehet, hogy megcsinálja, ha konkrétan kéred.
Pár éve volt egyébként egy peach fuzz tudatos női sereg és ebből eredendően női arcborotválós trend, van, aki férfiasan-borotvahabosan, van, aki erre gyártott elektromos peach fuzz precíziós borotválóval kezeli. Számomra valahol az extrém és az abszurd között van a téma, nem tudom, hogy a trend tartja-e magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!