IPL gépet szeretnék vásárolni,ki melyiket javasolja? Philios Lumea vagy Braunk Expert Pro 5 Kinek mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
2024. máj. 28. 12:18
1/12 anonim válasza:
Nekem Philips Lumea van. 2 éve használom. 2-3 alkalom után már látványosan csökken a szőrszálak száma. 1 éve a lábamat már nem is szőrtelenítem. Nagyon ritkán 1-2 szőrszál akad, de ezt leszámítva teljesen eltűnt.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod:)Pár napja már olvasgatok erről a 2 márkáról.A Philipsnél sokan írják,hogy túlmelegszik,nehéz és nincs siklás mód.A Braunnál hogy lassabb a folyamat.
2024. máj. 28. 14:37
3/12 anonim válasza:
Nekem braun van kb 3-4 éve, bevált :)
4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ.Melyik fajta Braun van neked? :) Illetve ennél a túlmelegedés,hólyagosodás illetve gyorsaságban mennyire jó?
2024. máj. 28. 16:36
5/12 anonim válasza:
Braub Pro 5 5117 van nekem, nem éget, 3 fokozatban lehet használni, de magától is állít az erősségen, még hólyagosodást soha nem tapasztaltam, pedig mindig maxon használom.
6/12 anonim válasza:
Tény, hogy elég jól melegszik a Philips, de ez eleinte lesz zavaró, hiszen akkor használod a legtöbbet, az első pár alkalommal. Amikor először használtam, akkor a 2 lábamon végigmentem vele, hagytam lehűlni. Majd utána befejeztem a bikini vonalakat, illetve az arc részt vele. Később meg ahogy egyre kevesebb a szőr, fél óra alatt simán végigmentem vele minden területen, ahol kellett :)
7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ezt jó tudni,hogy magán is állít a Braun :) ezt nem találtam lwhet figyelmetlen voltam.
2024. máj. 28. 21:14
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is ,valóban az elején többet lesz használva csak sokan írták ,hogy forrósodik es használhatatlan .De igazából kinek mi válik be :)
2024. máj. 28. 21:15
9/12 anonim válasza:
Braunhoz:
SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)²
A bőrtónus változó a test különböző területein, így a SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) érzékelő (UV-szűrővel) folyamatosan elemzi a bőrt, és automatikusan a különböző testrészekhez igazítja a villanások intenzitását.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm,közben megtaláltam egy másik oldalon ezt a funkciót és a részletesebb leírást :)
2024. máj. 28. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!