Wax-szal mennyire fáj az intimgyanta?
Nem igazán tuom, hogy női vagy férfira vagy kíváncsi.
Férfiként elmondhatom, hogy abszolút semmiség. Jó, persze, érzékeny kicsit, de teljesen kibírható. Az első alkalmam sem volt kellemetlen a fájdalom oldaláról, inkább az volt kellemetlen, hogy egy számomra idegen nő nyúlt hozzám és a testi jellemzőkből adódóan bizony merevedésem lett.
Mondta, hogy semmi gond, ez természetes és ahogy közben beszélgettünk, megszoktam és az erekció is elmúlt.
Amit érzékenyebbnek mondanék, az a pénisztő.
Női oldalról nem tudok nyilatkozni, de van női ismerősöm, aki rendszeresen jár és szerinte is semmiség, illetve van, aki kipróbálta és azt mondta, hogy annyira fájt, hogy többé soha.
Elméletben a wax-ok között is van lágy, és kemény is, illetve nem mindegy, hogy milyen szőrhossz a kiindulási. Ha túl hosszú, akkor előtte le trimmelik rövidebbre.
Az első alkalommal jobban fáj, de hozzászokik a bőröd ha rendszeresen csinálod és utána már tényleg kevésbé fáj. Szerintem merfoldekkel jobb mint a borotva, érdemes kipróbalni. Ne felejtsd el felpuhítani a bőrt előtte, utána meg egy fertőtlenítő és bőrnyugtató krémet használni. Lehet venni pl teafa olajos vagy aloeverásat gél vagy krém formátumban. Bármilyen olajjal le lehet mosni a bőrre ragadt gyantát.
2. Nem lehet semmit elrontani rajta ha ezekre figyel. Gyakorlatilag a kozmetikus is ezt csinálja csak pénzért, és az idő is elmegy az utazással. Szerintem otthon simán kivitelezhető. Csak a gyantacsíkokat kell kisebbre vágni mint a lábánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!