Ha egyesévél átnézem a hajszálaimat és levágom szárazon a töredezett végeket akk rendbejön!? :D
Mire végignézed egyesével, idegbajt kapsz vagy nyugdíjat. :)
Menj el fodrászhoz, kérdezd meg, mit ajánl, mit használj - azért ő ért az ilyesmihez, elég sokféle hajat, hajtípust, problémát lát. :)
én is ezt szoktam csinálni ! :D engem nagyon megnyugtat... és a hajam is szebb.
kérdeztem a fodrászomtól már nem egyszer, hogy mit használjak, hogy ne töredezzen. ajánlotta a hajvégápoló olajat : nem vált be. használok több balzsamot is, mégis törik, pedig szinte nem is vasalom soha, csak hajszárítózom. próbáld ki, veszíteni nem veszítessz semmit!
omg XD
eddig azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen, de jó látni, hogy nem:D engem is megnyugtat, szeretem is csinálni, és tényleg szebb lesz tőle a hajam:D
aki meg azt hiszi, h ez úgy működik, h tényleg minden hajszálat egyesével fogok meg, és vágom le, az egy csöppet téved:D én megfogok egy tincset, és ha látom, hogy törött a szál, akkor levágom a törött részt belőle. ennyi:D
Én is szoktam, sokan csinálják. S&D az angol neve. :D ( [link]
A lényeg az, hogy jó éles legyen az olló, mert különben többet árt, mint használ.
attól jön rendbe, hogy természetesen ápolod, és nem kensz rá mindenféle szintetikus szemetet.
tojássampon : http://www.youtube.com/watch?v=0uh6RotBOys
hát ez jó nem is gondoltam volna :D
h mik nem vannak... :D
köszi mindenkinek a válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!