Szerintetek ha egy lánynak vannak anyajegyei az arcán az széppé teszi őt vagy inkább zavaró?
Figyelt kérdés
(Ha pl 4 kisebb anyajegy van elől az arcán?)máj. 22. 23:23
1/10 anonim válasza:
Aki szereti őt, annak szépek lesznek az anyajegyei is.
2/10 anonim válasza:
Egyik sem. Mitől tenne széppé egy arcot az anyajegy?!
3/10 anonim válasza:
Széppé semmiképp nem teszi. De mondjuk nem csúnya mint egy gennyes ragya. Más a szitu,ha azok nem anyajegyek hanem szemölcsök
4/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi az ilyen. Szívesen megnézném.
5/10 anonim válasza:
Nekem van, és utálom...eleve nem szeretem az anyajegyeimet
6/10 anonim válasza:
Láttam már ilyen hölgyet, szerintem nem probléma.
7/10 anonim válasza:
Engem az anyajegyek csak az arcon zavarnak valamiért. De inkább a nagyok, általában kicsit sem zavar. De kinek mi.
8/10 anonim válasza:
Lényegtelen. Vannak, és kész.
Ha látványos is, nem ez a legszembetűnőbb, amit figyelek az arcán.
10/10 anonim válasza:
Nekem az a fura, hogy minél több, annál jobb. Egy még zavar (fóleg ha nagy), mert olyan bőrhiba kinézete van. De ha van több, vagy tele van szeplőkkel, az egyáltalán nem zavar, sőt még van hogy tetszik is. 4 kisebb semmiképp nem gond, meg persze ez csak az én preferenciám, és nálam sem a világ vége ha valaki nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!