Ha a borotvától kipattogzik a lábszáram, a gyantacsík jobb lenne vagy még ennél is rosszabb vagy nem lehet tudni?
Mit jelent a kipattogzik?
Nem keratosis pilarisod van? Piros pottyok meg (borotvalas elotgicipici dudorok ott ahol jon ki a szor)
Ebben az esetben barhogy szortelenitesz, nem lesz jo mert irritalja. Szoval a ganta vagy epilator jobb mert azt ritkabbn kell. De elmulni sose fog
Beírtam a googleba, de képek alapján nem az.
Nem ilyen dudoros. Inkább csak karcolja a borotva, és utána lesz ilyen vérpöttyös.
Nem használok bőrradírt és nem krémet se.
Tescoban van a az 1000 forintos 5 dbos Wilkinson 2 pengés, azt használom.
Általában sietek, mert meló előtt, tusolás után szoktam gyorsan lehúzni, minden 2.nap.
Na látod, pontosan ez a probléma. Ha a borotválkozásd elsieted, szerinted mi lesz a gyantázással? El sem tudom képzelni, milyen lehet a bőröd, ha nem is használsz semmi krémet a borotválkozásoz...
Egyszer szánj rá egy kis időt meg energiát, és foglalkozz magaddal.
Oké.
Utána kell bekenni vele?
Vegyél egy több pengés borotvát (lehetőleg férfi borotvát, akár a tescoban is), és vagy borotvahabbal vagy egy más erre való krémmel borotváld le a lábad, de lassan és ne siesd el. Én egy ideje elkezdtem egy olcsóbb hajbalzsamot használni erre ami megmaradt és sokat hallottam róla másoktól milyen jó, azóta még puhább a bőröm.
Nem tudom kiemelni, milyen fontos hogy lassan és óvatosan csináld elég vízzel. Előtte elvileg jót tesz ha leradírozod a bőröd az adott területen, az elhalt hámsejtek miatt, de ezt én gyakran kihagyom. De utána a testápolót semmiképp ne felejtsd el.
Ha továbbra is kipattognál, próbálj ki egy biztonsági borotvát, mert sokaknak irritálja a bőrét a borotván lévő csík
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!