Melyk gyantázó formát részesítítek előnyben?
A patronosat,a kis bogyóst amit fel melegítel egy edényben(hozzá lehet kapni szettben melegítőt) vagy a hideg gyantacsíkokra szavaztok?
Melykel menne a legkönyebben és gyorsabban?
A borotvából lassan kezd elegem lenni,minden 3nap borotválhatnám mindenem.
A gyanta mennyire tartós? Mennyi ideig nincs szükség szőrtelenítésre?
Nekem epilátorom van. A hónaljamat mindig azzal csinálom, a lábamat elég ritkán, ennek oka a fájdalom. Hónaljon gyorsan megvan a szőrtelenítés, viszont lábon nagyon nehezen viselem. Szeretném emiatt majd gyantára váltani. Eddig házi készítésű cukorgyantát próbáltam (olvass utána, egy próbát megér, olcsó, viszont sokat kell utána takarítani), az nagyon tetszett, viszont könnyebb kivitelezésű „hengeres" készülékű gyantát vásárolnék ezután. Azt hiszem a veet árul ilyen készüléket, amelyben a felmelegedett gyantát végighúzod a bőrödön, majd papírral lehúzod. Azért választanám ezt, mert ajánlotta az egyik barátnőm, elmenni gyantázni drága és a gyöngyös megoldást is sokkal drágábbnak találom.
Viszont valamit el kell, hogy mondjak erről a gyantázásról/epilálásról. Akárhogy megnövesztem a szőrt, nem mindig egyenletesen tépi ki a gyanta, így utána is borotválkoznom kell, hiszen pár szőrszál visszanő. Meg még az negatívum, hogy 2 gyantázás között kell várnod pár hetet (vagy amilyen gyorsan visszanő a szőröd gyantázható méretűre), hogy újra gantázhass, és ugye addig szőrös maradsz. Egyébként ezek mellett nagy pozitívum, hogy idővel ritkul a szőr.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!