Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mostanában azt vettem észre,...

Mostanában azt vettem észre, hogy egyre több pasi nem borotválja a hónalját. Újra vissza jön a szőr divatba?

Figyelt kérdés
máj. 20. 16:42
A kérdező szavazást indított:
Én borotválom (férfi)
Én nem borotválom (férfi)
Csak visszább vágom (férfi)
23 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Fúj. Remélem nem.
máj. 20. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Férfi vagyok, borotvát nem bírja a bőröm, kozmetikus gyantázza.
máj. 20. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
22%
Szerencsére haverjaimmal mind borotváljuk
máj. 21. 02:49
 4/8 anonim válasza:
3-as! Egymásnak? 😂
máj. 22. 07:45
 5/8 anonim válasza:
4 esnek, te úgy szoktad? az a te ízlésed és jogod
máj. 22. 10:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Én csak nyáron szoktam kb. hetente borotválni.
máj. 22. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A hétköznapokban nem figyelem,viszont sokat járok strandra,uszodába,ahol azt látom,hogy szinte mindenki borotválja,szóval én pont az ellenkezőjét tapasztalom,legalábbis a víz,strandimádók körében. Az intimszőrnél viszont valóban azt látom az öltözőben,hogy több a szőrös.
máj. 24. 07:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom mert nem igazán járok olyan helyeken mostanság ahol feltűnne. Viszont azt tudom hogy pl külföldön ki se ment soha a divatból. Filmek, sorozatok, képek, sokkal több férfi akinek természetes szőrös a hónalja, esetleg egy részüknek nem teljes hosszra hagyott vagy trimmelt, de akkor is szőrös. És kevesebb a csupasz, azok egy része is inkább a kondis testépítő ahol tényleg a szőrtelenség a jellemzőbb.
máj. 24. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!