Milyen fanszőrzet fazonok vannak mostanában?
Arra gondolok, hogy amikor olyan helyen vagytok: zuhanyzó? Mik fordulnak elő? Sokan leborotválják vagy inkább szőrösek?
Csak egyszerűen érdekel gondoltam itt meg lehet kérdezni csak úgy nem mennék oda senkihez ilyen kérdéssel XD
Én lány vagyok és lányok válasza lenne fontos, de fiúk is leírhatják, mert az is érdekes nekem.
Annyit még nagyon jó lenne ismerni, hogy hány évesek vagytok! Köszönöm!
Csupasz, még inkább csupasz.
Tombol a kvázipedofília a heterók között.
En kondiba jarok ott a szoros vagy a rovidre nyirt a gyakori. Kezi edzesen a csapattarsak tobbsege szortelenit.
F
Szerintem teljesen emberi dolog, hogy valaki ilyet kérdez. Most miért ne? Mintha ez valami szigorú titok lenne...
Mi 15-en vagyunk csajok az egyesületnél, kb. 10 főnek nagyjából mindig csupasz, a többek bikini vonalra igazítanak. Ezelőtt 15 évvel nagyon ment a "csík" fazon, majdnem mindenkinek olyan volt, érdekes módon olyat mostanában nem látni.
"kvázipedofília" Ne nevettesd már ki magad. Akkor a borotvált arcú férfiak ezek szerint a kisfiúkat utánozzák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!