Krémeket szoktam rájuk alkalmazni máskor vagy smink
máj. 5. 14:28
2/10 anonim válasza:
Fél-1 évente változik nekem hogy mivel jár ez, ilyen is szokott lenni
máj. 5. 14:44
3/10 anonim válasza:
Nem tudsz mit kezdeni, hormonális eredetűek ezek a pattanások, rendes arcápolási rutinnal enyhíthetsz rajtuk de megakadályozni nem tudod hogy előbujjanak hiszem belső probléma.
máj. 5. 14:52
4/10 anonim válasza:
Változó. Volt hogy igen, volt, hogy csak egy évben egyszer.
Őszintén szólva nem tudom mit lehet kezdeni, pedig évek óta úgymond tudatos bőrápoló vagyok. Viszont 1 éve góc miatt durván pattanásos lettem, ez meg lett oldva, de a múlt héten megint ocsmány volt a bőröm. Éppen nyaralni voltam Jordániában és fürödtem a holt tengerben meg bekentem magam az ottani fekete iszappal és mire hazaértem már gyönyörű lett a bőröm. Már csak a pattanások utáni foltok meg hegek maradtak. Egyébként meg pont pms/menstruáció határán voltam.
máj. 5. 16:18
5/10 anonim válasza:
Amúgy sem tökéletes a bőröm, de ilyenkor a homlokomon jön ki sok apró pukli
máj. 5. 18:28
6/10 Metionin válasza:
Igen, már sikerült helyrehoznom a bőrömet, így a hónap nagy részében nincs semmi de menstruáció előtt mégis kijön 1-2 cucc. Annyit tudok tenni, hogy célzottan kenem és teszek rá tapaszt amikor még csak a halvány szándékát látom a pattanásnak és akkor vagy megúszom és ki sem jön vagy hamarabb gyógyul.
máj. 5. 19:50
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Kicsit megnyugodtam, hogy akkor nem csak nekem ilyen.
Azt hallottam, hogy a só segít, úgyhogy azt majd próbálom, meg a kenést is.
máj. 6. 07:36
8/10 anonim válasza:
#6 - Milyen tapaszt teszel rá? Kipróbálnám én is.
máj. 8. 11:55
9/10 Metionin válasza:
#8. Vannak ilyen szalicilsavas tapaszok, nekem a sima Balea/Isana sajátmárkások szoktak lenni de van sok más, drágább fajta is. A pattanáskezelő cuccok közt vannak a drogériában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!