Ki milyen otthoni IPL szőrtelenítő gépet ajánl?
Philips. Vagy Braun. Nekem Philipsem van. Szerintem az "olcsóbb" is jó, szóval nem feltétlen van szükség 4 különböző fejre, az enyémhez csak 2 fej van, és így is csak egyet, a nagyobbat használom közülük. Szóval csak azért szerintem nem éri meg pluszban fizetni, hogy pl. 4 fejed legyen pluszban.
Amúgy nekem kb 1,5 hónap után kezdett látszani az eredmény, ami idő alatt kb. 5 alkalommal használtam a gépet.
Szerintem nézz körül a Philips, Braun készülékeinél. Én őszintén kétlem, hogy ezekkel a márkákkal mellé lehet nyúlni. Én csak tényleg annyit mondanák, hogy azért nem éri meg a drágábbat venni, merthogy ahhoz több fej van.
Philips lumea van. Ismerőstől vettem, alig párszor használta. Neki nem jött be, de nem is értem miért vette, alig van rajta szőr. Bezzeg nálam! Ami fekete volt, azt teljesen eltüntette 3-4 hónap alatt. A maradék meg olyan lassan nő, hogy azóta elég heti 1x borotválkozni.
Főleg a bikinivonalam volt rettenetes állapotban, ott állandóan benőtt, csúnya fontos volt a bőröm, most szép egészséges és sima 🙏 minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!