Lányok szerintetek érdemes azzal a sheines arc borotvával (vagy rendes arc borotvával) leborotválni az arcról azokat a kis szőröket?
Én leborotválnám mert pl ha rásüt a nap akkor látszanak azért, meg lehet a smink is szebb lenne úgy. Csak én felek tőle hogy vagy megsérti a bőröm az arc borotva vagy erősebb lesz a szőr utánna az arcomon.
Szerintetek érdemes?
Melyik Shein-es borotvára gondolsz?
Rendes borotvával nehogy elkezdd az arcod borotválni!
Én arcepilátorral és szemöldök csipesszel szoktam a szőrt leszedni az arcomról, mert én gyűlölöm a szőrt magamon.
Így ezekkel egyáltalán nem erősebb a szőr, de ha rendes borotvával elkezded borotválni, nemhogy erősebb lesz, de még borostád is lehet.
Köszi.
Nem rendes borotvára gondoltam hanem ilyenre: [link]
Ez nem ér semmit. Az ilyen recék csak karcolnak.
Éleset kell, csak azzal nagyon óvatosan kell dolgozni. De rendesen leszedi legalább a szőrt.
Évek óta borotválom, nem lett sem erősebb (ez a tévhit mikor múl ki végre), se borostás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!