Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csinálhatnék még a pattaná...

Mit csinálhatnék még a pattanások ellen?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve. Nagyon pattanásos az arcom pedig már nagyon nem vagyok kamasz (30 éves vagyok).

Jelenleg van 3 db nagy, fájdalmas és kb 10 pici + nyilván a régi pattanások utáni piros foltok.

Bőrápolási rutinom:

Reggel: lemosás egy pici G&G jelly jokerrel, azelainsav, beauty of joseon fényvédő

Este: pompom folyékony lemosó, jelly joker, niacinamid, retinol, hidratáló.

A felsorolàsban minden szert/hatóanyagot próbáltam már elhagyni hosszabb időre, nem változott semmi.

Nem eszek zsírosan/olajosan.

Sportolok rendszeresen.

Bőrgyógyásznál korábban voltam már 2x, kb rám se nézve adott valami krémet ami semmit nem csinált, nem akarok több egész napot szánni erre a zsákbamacskára.

Mit csinálhatnék még, hogy ne legyen tele ragyákkal az arcom?? :((

ápr. 25. 17:23
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nem tudom garantálni, hogy megoldja a problémádat, de egy próbát megér: kb. 1 éve egy elég unalmas filmet néztem, a cselekmény helyett engem az foglalkoztatott, hogy Margot Robbie bőre milyen látványosan gyönyörű. Mint kiderült, a sminkes parancsára máriatövist fogyasztott (hogy ne legyen pattanása). Nekem ugyan nincsenek pattanásaim, és nem is voltak, de nagyon megörültem, hogy egy ilyen olcsó és egyszerű módszert én is ki tudok próbálni, hiszen én is minél szebb bőrt szeretnék. Most már kb. egy éve folyamatosan szedek máriatövis kivonatot kapszulában (ami elég gyorsan hozta a kívánt hatást) és látványosan fehér, hibátlan babaarcom van. Ez azért elég meggyőző a számomra, ugyanis jövőre már 60 éves leszek. Egyébként érzékeny bőröm van, ezért nem is használok semmilyen (arc) kozmetikumot, az arcomat csapvízzel mosom.
máj. 26. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!