Vágassam rövidebbre a hajam, mert nagyon törik és ezért nem nő, vagy sem? (Kép)
Szerintem itt valami vitamin hiány is be fog játszani. Egy vérképet mindenképpen csináltatnék a helyedben. A pajzsmirigyed rendben van? Mert az is okozhatja ezt.
Nem megilyeszteni akarlak. De én a belső okait keresném meg ennek. Esetleg valami haj vitamin is segítene
Teljes mertekben igazat adok a #3 -nak. RANEZESRE komoly hianyod van par asvanyi anyagbol es vitaminbol, akkor is, ha a dokid azt mondta, hogy neked mindig tokeletes a verkeped. (Lehet, hogy nem teljes verkepet csinalt, es amit csinalt par szempont szerint, az valoban jo.)
Emellett a hajfestekek szinten sulyosan artanak a hajnak, foleg, ha valami gagyit hasznalsz.
" Festeni, vasalni nem szoktam, szárítani sem."
Szoval csak veletlenul mas szinu a szemoldokod meg a hajtoved.
Ertem, ertem. Se festek, semmi hasonlo...hogyne.
Hennàs festékkel festettem, kb 2 hónappal ezelőttig a hajam és utána kezdett el törni. A szemöldököm tetoválva van, nyilván ezért más színű, észlények és nem, továbbra sem vasalom a hajam, mert egyenes, nincs mit vasalni rajta.
A vérképem jó, tehát a gond nem ott van. Na de majd elmegyek olyanhoz ,aki nem a gyakorin doktoràlt 🤣.
A hajnak nem a vége nő, hanem a töve. Így ha nem látszik hosszabbnak, az nem a törés miatt van, hanem azért, mert ami nő, az le is törik.
Ezt a tényt a hajgyógyász is meg fogja erősíteni.
Igen, vágass belőle pár centit. De ezt írták feljebb is, és a szavazással is kaptál választ.
A henna is festék, ami szintén nem használ a hajnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!