Ha nem jön ki a pattanás mi a teendő? (bővebben lent)
Az a baj, hogy a "guga" felületén most sehol nem látok olyan pontot, ahol meg lehetne próbálni a kinyomását! Muszáj leszek várni vele akkor, mert nálunk eljutni még bőrgyógyászhoz is 2 hét :S Leragasztottam éjjelre is mert kentem rá krémet...elég rossz helyen van az a baj! De bízom benne, hogy mint legutóbb, most is elindul kifelé! De pont az orrnyergemen, már másodjára:S Csodás...
Köszönöm válaszodat! ;)
huuu, nekem is vannak ilyen bajaim, pont az orrom környékén.
ilyenkor inkább nem finomkodok, kicsit mélyebbre szúrom a steril tűt, és nyomom ahogy bírom.
nem túl szívderítő dolgok jönnek ki, de mint tudjuk jobb kinn mint benn :D
próbáld meg tűvel eltalálni a közepét, és akkor utat talál magának a "termék" :D
Ami nekem mindig bejön: piszkáld! Hülyeség, tudom, de ha kicsit nyomkodod, stb, hamarabb kifakad, mivel irritálod.
Vagy tényleg szúrd ki tűvel, akkor ki fog jönni ilyen víz szerű valami, utána szerintem be fog gennyesedni - nekem legalábbis így szokott lenni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Érdekes, hogy ha néha jön a fejemre egy ilyen "durung guga" :) az mindig az orrnyergem szélén, ami nem mellékesen elég érzékeny rész. De eddig vagy el is múlt, vagy egyzsercsak kifakadt és kijött belőle az a csodásnak semmiképpen sem nevezhető "termék"! De most csak van magának :s Bízom benne hogy lassan eldönti merre tovább..nekem mindegy, csak ott ne maradjon! :)
Sajnos közepe (még) nincs, de lehet tű lesz ebből!
Bocs a "gusztustalan" témáért, de gondoltam megkérdezem, itt tudtok-e valami hasznosat!
Köszönöm mindenkinek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!