Milyen sampont ajánlotok ami nem zsírosítja a hajat?
Figyelt kérdés
Eddig Head And Shoulders zsíros hajra való citrusos samponját használom,de 2 nap után ismét bezsírosodik a hajam..ápr. 2. 20:42
1/7 anonim válasza:
Panten aqua light, tresemmé purify&hidrate. Nekem ezek beváltak, heti 2x mosom a hajam.
2/7 anonim válasza:
Nekem is, amit az első ír. Illetve nekem még a fructis Coconut water, görögdinnyés Garnier. Vagy a sensitive mindenmentes dm-es.
Én azt vettem észre, hogy egyáltalán ne legyen színezőanyag a samponban. Tehát ne fehér, meg gyöngyházszínű sampon legyen, hanem teljesen áttetsző. Az könnyedebb.
4/7 anonim válasza:
Syoss keratin, több éve használom, nekem is problémás volt a hajam.
5/7 anonim válasza:
Baleának a kék dobozos mentását használom. Zsíros és korpás hajam van nagyon jó rá
6/7 anonim válasza:
Nekem egyszer a fodrász azt mondta, mindenkinek a normál hajra való samponokat ajánlja (fructis). A többi, hogy vékonyszálra való, meg kókuszillatú, meg hajnövelő, stb nem érnek semmit, max egy kettő márkába beleraknak valami ismeretlen szert.
7/7 anonim válasza:
Fodrászkellékesnél, vagy gyógyszertárban vegyél professzionális zsíros fejbőrre való sampont. Általában Sebum balance van ráírva. Ezek körülbelül 1 hónap használat alatt hatni fognak. A drogériás agyonreklámozott vackokat felejtsd el.
Én ezt szoktam venni fodrászkellékesben. 5-6 nap múlva sem zsírosodik a fejbőröm és nem lapul le a hajam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!