A zselé vagy a wax zsírosítja jobban a hajat, melyik ad természetesebb hatást? Fiúk ti mit használtok?
Én semmit, csak fésűt. Az a legtermészetesebb. Olyan frizurát választok, amihez ennyi is elég, és fél perc alatt kész van reggel. Ha meg szétfújja a szél, egy mozdulattal visszasimítom, és lapozok.
Fontosabb dolgok is vannak ennél :)
Javaslom neked is ;)
amúgy szerintem frizurától függ, hogy a természetes hatás-e a nyerő. van az a tépett férfi frizura, ami qrva jól tud állni némelyeken ha vizes hatású zselével állítják be, és van ez a hipster pompadour haj, ami viszont szerintem akkor lesz karakteres, és férfias, ha kemény és csillog a zselétől, mert ha természetes, akkor totál b*zis.
Mondjuk, persze ez csak az én véleményem. Én nem tökölök ilyesmivel, szeretek jól kinézni, de nem pacsulizok :D viszont ha csinálnám, akkor azokat próbálnám ki, amiket írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!