Ciki, ha 40 éves koromban ősz a hajam?
Az őszülés rézhiányra utal.
1, meg az öregedésre.
40 évesen már nem meglepő jelenség az őszülés, ami mögött okot kell keresni.
Inkább az a ritka, ha valaki csak akkor őszül.
Nekem sem ma kezdődött, a 20-as éveimtől kezdődött. Többször voltam altatva, édesanyám is egy műtét után kezdett őszülni. A családban sokan korán őszültek.
Azért kérdezem, mert mindenki el van csodálkozva azon, hogy 40 éves nőként már őszülők.
5,ezt én is érzékelem.
Köszönöm aki eddig (vagy ezután) szavazott vagy hozzászólást írt.
Szerintem nem azon csodálkoznak, hogy 40 évesen őszülsz, hanem azon, ha látszik, hogy őszülsz. Mindenki a maga világképéből indul ki, felteszem, aki ősz hajat hord, nem nagyon kérdezgeti tőled, miért vagy ősz 40 évesen, aki festi, az meg rákérdez.
20 évesen sem ciki őszülni. Ha zavar, fesd, ha nem zavar, ne.
"mert mindenki el van csodálkozva azon, hogy 40 éves nőként már őszülők"
Nem azon csodálkoznak, hanem azon, hogy nem festeted.
39 vagyok, sose festettem, őszülök. Senki se azon forgatja a szemét, hogy jaj, te már őszülsz, hanem azon, hogy letojom.
10-ből 10 ismerősöm huszonéves kora óta festeti, annyira hogy észre se vették, hogy közben megőszültek, meg már a saját hajszínükre se emlékeznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!