Korpás a hajam, mert nagyon zsírosodik és emiatt sokszor kell mosnom, mit tegyek?
Száraz vagy zsíros hajra vegyek sampont hajmosáshoz? Vagy többet érek egy jó balzsammal ami helyreállítja a fejbőröm?
17/F
Ezt nem biztos hogy egy sampon fogja megoldani, lehet, érdemes elnézni bőrgyógyászhoz is. Egyébként nagy a valószínűsége, hogy egy ördögi körbe kerültél, minél gyakrabban mosod rossz termékkel, annál jobban kiszárad a fejbőröd, ezért próbálja hidratálni magát, ezáltal lesz zsíros. Valami kímélő sampont válassz, ne egy agresszívan tisztító habzó valamit.
Balzsamot nem használunk fejbőrre. Esetleg hajszesz enyhíthet rajta. Nekem egy időben volt viszkető fejbőröm és b.sztam elmenni szakemberhez, használtam Nizoralt, meg kifejezetten viszkető fejbőrre való hajszeszt, és szerencsére segítettek. Azóta olajat is rakok néha a hajtőre hajmosás előtt, meg sls mentes sampont használok és se viszketés se korpa évek óta. Mióta hidratáltabb a fejbőröm, ritkábban is zsírodik a hajam, ki sikerült tolni a hajmosást is pár nappal.
Úgyhogy én arra tippelek, hogy túlságosan szárítod a fejbőröd, az lehet a probléma. Kérdésedre a válasz.. attól tartok hogy a legtöbb zsíros hajra ajánlott termék többet árt mint használ. Szárít.. ezért hiszi el az ember hogy hatásos, de aztán meg kell vennie újra és újra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!