A haj tényleg lassabban zsírosodik, ha össze van kötve?
Szerintem itt maximum az lehet az összefüggés, hogy ha a hajad állandóan érintkezik az arcoddal, ami szintén zsíros, akkor hamarabb átveszi ezt a zsírosságot.
Egyébként szerintem nem igaz, sőt a haj összekötésénél elkezded többet fogdosni a hajad, fejbőröd, akkor meg a kezedtől zsírosodik be a hajad, mert fogdosod.
Személyes tapasztalat: az első pár tincs nálam is gyorsan zsírosodik (az arccal való érintkezés miatt), de ezt szárazsamponnal korrigálom - a többi része viszont SOKKAL tovább kitart, ha kiengedve hordom, mint ha összefogva. Ha összefogom, onnantól kezdve kb. kuka, muszáj megmosni.
De ez egyénenként változó.
"Egyébként szerintem nem igaz, sőt a haj összekötésénél elkezded többet fogdosni a hajad, fejbőröd, akkor meg a kezedtől zsírosodik be a hajad, mert fogdosod."
Na ezaz, hogy én utálom sokat fogdosni amikor meg van mosva, mert nem akarom, hogy emiatt hamarabb zsírosodjon. 😆
Meg egyébként azt is szokták mondani hogy a sok fésüléstől is hamarabb zsírosodhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!