Szeretitek a Balea tusfürdőket?
Figyelt kérdés
Mindig olyan szép a csomagolásuk, az illatuk is nagyon jó, viszont fürdés után semmi nem érződik már belőle.
Nektek mi a véleményetek ha használjátok?
2024. márc. 15. 12:01
1/10 anonim válasza:
Szerintem ár-érték arányban a legtöbbjük elfogadható.
2/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz.
Amit a héten vettem, annak olyan az illata, mint egy citromos sütinek. Csak jó lenne érezni fürdés után is. Sajnálom, hogy nem így alkották meg. :(
2024. márc. 15. 12:09
3/10 Metionin válasza:
Én szeretem, vannak illatok, amiket időről időre újraveszek. Az nem zavar, hogy nem érzem utána, rajtam nem szoktak megmaradni a tusfürdők illatai. Arra használok parfümöt.
4/10 anonim válasza:
Igazából attól függ. Szerintem a legtöbb tusfürdőnek nem marad meg az illata, ha drága, ha nem, legalábbis én magamon így tapasztalom. Én azt mondom a Baleára, hogy arra tökéletes, hogy az ember tisztálkodjon vele, HA nem érzékeny a bőre, hanem átlagos, normális, nem száraz, nincs semmi bőrproblémája. De ha már van valami bőrprobléma, vagy száraz az ember bőre, akkor érdemes más tusfürdőt használni, mert a Balea nem hiszem hogy sokat segítene. Amúgy szerintem ha annyira fontos az illat, akkor inkább próbálj meg olyan testápolót találni, szerintem azoknak az illata hajlamosabb tovább megmaradni, mint egy tusfürdőé.
5/10 anonim válasza:
Nagyon kiszárad a bőröm tőlük, de sosem tudok ellenállni :S
6/10 anonim válasza:
Tiniként használtam, már nem szeretem őket, szerintem sokat romlott a minősége. Szárít és alig habzik.
7/10 anonim válasza:
Én is használom a citromos-sütiset. Van kézkrém is belőle, még nem próbáltam, de ha testápolóként használod biztos megmarad az illat.
Én is nagyon szeretem az illatát.
21/L
8/10 anonim válasza:
Nem, mert nagyon szárítja a bőrömet, de ha valakinek nincs ilyen problémája, akkor ár-érték arányban egy teljesen jó tusfürdő, sok féle van és tényleg jó az illatuk. Amúgy rajtam se volt tartós, amit korábban próbáltam, szerintem 5 perc után nem érződött már, de végülis egy tusfürdőnek nem is az a dolga.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi nektek a sok véleményt!! :)
Nekem szerencsére nem szárítja a bőröm. Az is igaz, hogy nem nagyon habzik.
#7: Tényleg van ilyen kézkrém is?? De jó, hogy mondod!! Én ebbe az illatba most beleszerettem teljesen. :D
2024. márc. 16. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!